Er du en glad barnefri mand eller kvinde, der nyder dit singleliv?

Bevidst fravalg af eksempelvis venner, kollegaer, familie eller børn bliver ofte sygeliggjort i samfundet. Men hvem siger du ikke kan have et godt liv som single uden partner og børn?

Anders Kirkeskov er freelance radiojournalist, og han vil gerne i kontakt med en barnefri single mand eller kvinde, der hverken har kæreste eller børn for at lave et indslag om at familie ikke er nødvendig for at leve et godt liv. Hans hypotese er, at der er masser af almindelige, velfungerende mennesker, der trives bedst med at leve alene uden et stort netværk af kollegaer og Facebookvenner, og derfor ikke føler noget afsavn.

Programmets formål er at gøre op med fordommen om at et liv alene er et dårligt liv. Du får altså chancen for at fortælle, hvorfor din livsstil er ligeså god som alle andres. Andreas vil gerne høre om dine tanker omkring fravalg af partner og børn, og ikke mindst forventningen til at du burde leve det liv alle andre lever. Der vil også være to andre deltagere, der har valgt at leve deres liv på en anden måde end den traditionelle.

Interviewet til radioprogrammet skal helst foregå i næste uge. Det tager ca. 20-25 minutter og foregår over telefonen. Hvis du bor i Københavnsområdet har du dog mulighed for at mødes med Andreas, hvis du foretrækker det. Når radioprogrammet er færdigt forventes det at blive sendt på radio 24/7.

Hvis du har nogen spørgsmål før du beslutter dig eller allerede ved at du gerne vil deltage må du meget gerne kontakte Andreas direkte på mail (andreas.kirkeskov@gmail.com) eller på telefon 20681162.